Kontakt os
23 84 41 05

Er skydning noget for dig?

Information til dig der ikke kender til skydesporten og kunne tænkte sig at prøve.

Skydesporten udfordre din koncentrationsevne, din diciplin, din selvtillid og en god kondition vil gavne dig i sidste ende.

Som skytte arbejder vi med færdigheder der vil gavne dig i andre sammenspil.

Koncentrationsevnen: Som skytte lærer du at lukke omgivelserne ude og fokusere på din egen skydning uden at blive påvirket af hvad der ellers sker i lokalet. Din koncentrationsevne øges gradvist og kan gavne børns indlæring i skolen.

Diciplin: Skydning bygger på gentagelser og grundighed. Alle skud i en serie skal udføres efter samme recept hver gang.

Selvtillid: Du skal have troen på dig selv i behold, du skal kunne afbryde et skudforløb hvis ikke det er rigtigt, ikke noget med at fyre den af, hvis ikke det føles som det skal. Når du så står på den øverste plads af præmieskamlen vil det give et sus i selvtilliden!

Kondition: Det er dit mentale kondital der for alvor sættes på prøve. Fysisk er det ballance og udholdenhed der er vigtigt.

Disse evner er vi alle udstyret med, men det vi i al almindelighed har med os er ikke nok til at blive en topskytte, der skal arbejdes meget på mange fronter. Man kan nå så langt man vil, hvis blot man arbejder for det. Skydning er derfor ikke en sport der stiller krav til dig som menneske, men en mulighed for at du kan stille nogle krav til dig selv, og se hvor langt du kan nå!

Skydesporten er god træning hvis man skal have øget sin evne til at koncentrerer sig om en opgave i længere til, f.eks. lektielæsning.

Hvis du i dag mister koncentrationsevnen efter 10 min vil et år på skydebanen øge din koncentrationsevne til 30 min.

MANDAGE:
Begyndere og let øvede børn og junior vil træne fra 17:30.

Øvede juniorer og øvrige seniorer og selvhjulpne kan træne fra 18:15.

Alle er velkommen til at træne længere end det tidsrum der er anført, men det er ikke muligt at starte før.

Hvis du vil besøge Tingsted Skytteforening for at se om skydesporten er noget for dig, er der mulighed at møde op på en træningsaften.

Se under Kontakt for hvor og hvornår.